Valuuttakurssit


Valuuttakurssit

Valuuttakurssit vaihtelevat päivästä päivään, ja voi olla hankalaa seurata koska on paras aika vaihtaa valuuttaa. Haluatko ottaa selville paljonko esim. 10 dollaria on euroissa? Käytä pankkien ja valuutanvaihtoyritysten sivulta löytyviä valuuttalaskureita! Täytä laskuriin luvut, ja laskuri antaa sinulle vaihdettavan valuutan arvon laskettuna juuri sen päivän kurssin mukaan.

Kätevä ja aikaa säästävä tapa saada selville paljonko saat vaihdossasi. Laskuria voi myös käyttää kun tekee nettiostoksia, ja haluaa muuntaa hinnan esim. euroiksi. Kun olet lähdössä matkalle ja vaihdat rahaa ulkomailla, englanninkielinen nimi valuuttakursseille on exchange rates. Tämä on hyvä tietää kun haluaa nähdä tuoreimman valuuttakurssin vaihtopisteen kylteistä. Kannattaa aina pitää silmällä päivän kursseja ja vaihtaa valuuttaa kun kurssi on suotuisa.

Tällä sivulla saat hyvän yleiskuvan kaikkien valuuttojen osalta. Kurssit noudetaan Googlen valuuttapalvelusta. Säästä osoite nettisivulle jotta löydät takaisin jos tarvitset lisää tietoa valuuttakursseista. Hotelleilla ja ulkomaiden rahanvaihtajilla on erittäin korkea voittomarginaali. Varmista että olet ajan tasalla valuuttakurssien suhteen jotta et maksa liikaa.